Information för medlemmar

På den här sidan finns samlad information för dig som medlem i bostadsrättsföreningen. 

NABO

Vi har sedan sommaren 2023 ny ekonomisk förvaltare i form av Nabo. Från och med nu kommer medlemsidan att finnas i NABOs portal istället för på hemsidan och du når den genom att logga in på NABOs hemsida med hjälp av BankID. 

Medlemssidan når du genom att klicka på knappen nedan

Dokument

På NABOs portal hittar du alla nödvändiga dokument såsom blanketter, årsredovisningar, stadgar, ordningsregler och mycket mer. 

Fastighetsförvaltning

Vi anlitar Driftia för förvaltning av fastigheten och det är till dem du ska höra av dig om du hittar något som behöver åtgärdas. Felanmälan görs enklast på Driftias hemsida.

Vanliga frågor och svar

Här under finner du svar på de vanligaste frågorna som kommer till styrelsen

Jag skulle vilja renovera, vad ska jag tänka på då?

Innan du börjar med en renovering i din lägenhet som innebär en större förändring så behöver du få godkännande av styrelsen. Blanketten för renovering hittar du på NABOs portal som du når via knappen ovan.

Hur ska jag tänka om jag vill hyra ut min lägenhet i andra hand?

Du behöver tillstånd från styrelsen för att få hyra ut lägenheten i andra hand. På NABOs portal hittar du blanketten som du fyller i och skickar in till styrelsen. Att hyra ut sin lägenhet utan tillstånd är strikt förbjudet.

Det är kallt i min lägenhet, vad ska göra?

Om du tycker det är kallt i lägenheten föreslår vi att du börjar med att fråga styrelsen om hjälp med att lufta elementen för att få ut eventuell luft som finns i systemet. Detta brukar vara orsaken till att elementen inte blir helt varma. Om detta inte hjälper så är nästa förslag att se över tätningslisterna runt fönster och dörrar. 

Om du fortfarande tycker att det inte blir varmt i lägenheten ber vi dig att hör av dig till styrelsen så får vi undersöka vad som kan vara fel och anmäla problemet till vår tekniska förvaltare.