user_mobilelogo

Hej på er medlemmar!

Hoppas ni alla haft en fin sommar och att ni har hälsan och kraften när vi nu går in i hösten.

Vi i den nya styrelsen vill tala om vilka vi är och informera er om ett par aktuella saker och datum.

Det gäller balkongbygge och höststädning.

Först –

Det inplanerade balkongbygget som inte hann komma igång före midsommar är nu på gång. Redan på måndag eller tisdag den 6/9 eller 7/9 kommer byggarna från Fästeb och bygger byggnadsställningar på båda sidor om trapphuset 131 A. De startar därefter direkt balkongbygget som enligt dem beräknas ta två till tre veckor innan det är klart. Hjälp gärna till om du kan med att flytta på din eller era cyklar till källarförråd eller gatan under byggtiden. Cyklar kommer inte att kunna stå under byggställningarna. Tack till dig som cykelflyttar! J

Sen –

Var det datum för Höststädning av gården som blir söndag den 24 oktober klockan 15. Varmt välkommen att hugga tag i en sopkvast eller göra en annan vintringssyssla som gör vår gemensamma gård fin! Vi bjuder på något hyfsat gott att dricka, korv att grilla och grannprat för den som har lust.

Och sist var det den nya styrelsen –

Ordförande är Cecilia Kaijser, kassör Thomas Giarimi, sekreterare Victoria Carlbaum och ledamöter är Gunilla Pettersson, Birgit Alvarsson och Hans Sterby som också är hustomte. Suppleant i styrelsen är Peter Szecsödy.

Vi vill säga hej och tacka för förtroendet.

Glad höst från oss!

Online just nu:

Vi har 59 besökare och inga medlemmar online